רטינול בתכשירי קוסמטיקה

בעידן שבו כולנו רוצים להראות צעירים,יפים ובריאים אנו בתור צרכנים סובבים סביב תופעת האנטי אייג'ינג ,התופסת תאוצה בעולם כולו.

חברות קוסמטיקה , מהגדולות ועד הקטנות , רוקחות עבורנו תכשירים קוסמטיים שנחשבים למחוללי פלאים וזאת אודות לרטינול.

רטינול הוא נגזרת של ויטמין A שחיוני לגדילת העצמות ,מסייע למערכת החיסונית ומונע בעיקר חמצון של חומרים ותרכובות בגוף.

דרך המזון אנו מקבלים אותו בעיקר ממוצרי חלב עתירי שומן , חלמון ביצה וכבד ומחומר ביתא קרוטן שנמצא בעיקר בירקות כתומים ובירקות ירוקים כהים. הביטא קרוטן הופך בגוף לוויטמין A.

ויטמין A הוא אחד החומרים עם מולקולה קטנה החודרת לשכבת העור החיצונית ומשפיע על תיקון השכבות הפנימיות של העור כמו שכבת הדרמיס שמכילה קולגן ואלסטין.

רטינול הוא נגזרת של ויטמין A , הנשבר לאלפי רכיבים קטנים שכל רכיב הוא חומצה רטינואית , לעור יש קולטן מיוחד לחומצה זו.

מחקרים רבים גילו שניתן לייצב את הרטינול בתכשירי קוסמטיקה.

החומצה הרטינואית משפרת אלסטיות של העור, מסייעת בשמירה על רמת הלחות שלו , מסייעת בקילוף ונשירת תאי עור מתים , מאפשרת להופעת תאי עור בריאים ומגבירה זרימת דם בעור.

העמידות של הרטינול במוצרי קוסמטיקה הוא עדיין בגדר בעיה בחלק מהמוצרים וזאת משום שבחשיפה לאור ולאוויר החומר מאבד מיעילותו.

הפתרון לנושא העמידות של הרטינול, נמצא באריזות AIRLESS ו-AIRTIGHT , ניתן לקבל פרטים נוספים על אריזות אלה אצלנו בחברת הוברמן ובניו.

כיום ניתן למצוא על המדף מגוון סוגים של סבונים , קרם לחות , קרם הגנה , ג'ל פילינג , מסיכות הבהרה המבוססות על רטינול ומסייעות לטיפול ממצק ומשקם של עור הפנים והצוואר ללא כל מעורבות פולשנית של סכין הניתוחים.

הסוד לקבלת עור חלק ומתוח טמון בריכוז נכון של מרכיבים , יצור נכון של חומרים פעילים ובסיס מתאים שיאפשר את הובלתם לעור.
 
מאת: אילנית בן-ארי - מתאמת מכירות
רשימת נושאים
DIY
צור קשר